Serie 3 herrer søger træner

Da vores nuværende cheftræner er blevet forfremmet til sportschef, søger vi en ny engageret træner til vores serie 3 herrehold

FK Fjordsiden er en relativ ny fodboldklub, der i 2022 har etableret sig i serie 3, med flotte top 3 placeringer. Det er en flok engagerede spillere, der også stiller krav til dig som træner.

Som træner i klubben, bliver du en del af en klub, der har en professionel tilgang til amatørfodbold. Derfor vores motto er “en professionel amatørklub”. Vi stiller også krav til dig om, at du kommer med et stort engagement, velforberedt og har lyst til at bidrage i klubben. Ligeledes er det vigtigt for os, at du er træner af lyst, og selv byder ind med input til spillestil, træner dage og meget mere.
Du bliver en del af et fedt træner miljø, hvor både herretrænere, dametrænere og sportschef kan sparre med hinanden.

Det er ikke et krav for os, at du har en høj træner uddannelse, men vægter din træner profil højt. Med det mener vi personlighed, taktisk nysgerrighed, samarbejdsvillig og udviklingsparat.

Har du lyst til at være en del af et ambitiøst og samtidig fantastisk socialt miljø, så er FK Fjordsiden din næste adresse.

Går du med tanker, spørgsmål eller lignende, så kontakt klubbens sportschef:
Morten Petersen
mail: mp@fkfjordsiden.dk
tlf: 25701913