Fodtennis i aalborg

Aalborg fodtennis starter her!

Fodtennis i Aalborg

Hos Aalborg Fodtennis kan du nu spille fodtennis, som den første klub i Nordjylland. Vi anbefaler at prøve sporten, da fodtennis er meget sjovt og for alle.  Fodtennis byder på nogle sjove, hårde og ikke mindst tekniske udfordringer, men det gode er, at selvom du er små skadet, ude af form eller blot gerne vil prøve kræfter med fodtennis, har du nu muligheden for at spille fodtennis i Aalborg.

Der er træning hver mandag kl. 20:00 til 22:00 og torsdag fra kl. 18:30 til 20:00. Det foregår i Gigantium. Find dem i Hal 2, som er nede i kælderen.
Alle har mulighed for at træne med. Børn, unge og voksne. Kom gerne med venner eller familie, da det giver nogle sjove stunder.
De første træninger er gratis og herefter er kontingentet kun 250 kr. pr. halvsæson.

 Se meget mere på:
Facebook siden “Aalborg Fodtennis”
aalborgfodtennis.dk

 

På Fodtennis Danmark’s hjemmeside www.fodtennis.dk kan i læse meget mere om sporten. Aalborg Fodtennis vil dygtiggøre sig, så vi også bliver en  stærk klub inden for fodtennis, og kan spille lige op med de bedste hold i Danmark. Derfor søger de hele tiden nye medlemmer, der mener de skal spille fodtennis.

Om du er mand eller kvinde, ung eller gammel, kan du altid spille fodtennis. Det er bare med at komme i gang og finde vejen hen til FK Fjordsiden.

 

Morten Petersen

Kontakt person

Fodtennis i Aalborg

Aalborg Fodtennis starter her!

Har du spørgsmål eller andet, er du velkommen til at kontakte klubbens kontaktperson.
Vi glæder os til at se dig på banen og i klubben!