Fodtennis i aalborg

Aalborg fodtennis starter her!

Fodtennis i Aalborg

Hos FK Fjordsiden kan du nu spille fodtennis, som den første klub i Nordjylland. sporten i klubben, kommer til at gå ind under navnet “FKF Fodtennis”.  Sporten byder på nogle sjove, hårde og ikke mindst tekniske udfordringer, men det gode er, at selvom du er små skadet fra fodbolden, ude af form eller blot gerne vil prøve kræfter med sporten, har du nu muligheden for at spille fodtennis i Aalborg hos os.

Træning forventes at starte op i februar måned, og alt træning vil foregå inden døre om tirsdagen. FKF Fodtennis håber, at dette bliver en hurtig succes, så vi kan udvide træning til tirsdage og torsdage.

På Fodtennis Danmark’s hjemmeside www.fodtennis.dk kan i læse meget mere om sporten. I FK Fjordsiden vil vi dygtiggøre os, så vi også bliver en  stærk klub inden for fodtennis, og kan spille lige op med de bedste hold i Danmark. Derfor søger vi hele tiden nye medlemmer, der mener de skal spille fodtennis.

Om du er mand eller kvinde, ung eller gammel, kan du altid spille fodtennis. Det er bare med at komme i gang og finde vejen hen til FK Fjordsiden.

Følg også med på hjemmesiden og de sociale medier: Facebook og Instagram for opdateringer og nyheder om Fodtennis i FK Fjordsiden.

Morten Petersen

Bestyrelsesmedlem

FKF Fodtennis i Aalborg

Aalborg Fodtennis starter her!

Har du spørgsmål eller andet, er du velkommen til at kontakte klubbens kontaktperson.
Vi glæder os til at se dig på banen og i klubben!