Fodtennis i aalborg

Aalborg fodtennis starter her!

Fodtennis i Aalborg

Hos FK Fjordsiden kan du nu spille fodtennis, som den første klub i Nordjylland. Sporten i klubben, kommer til at gå ind under navnet “FKF Fodtennis”.  Fodtennis byder på nogle sjove, hårde og ikke mindst tekniske udfordringer, men det gode er, at selvom du er små skadet, ude af form eller blot gerne vil prøve kræfter med fodtennis, har du nu muligheden for at spille fodtennis i Aalborg hos os.

Vi træner hver mandag kl. 20:00 til 22:00 og torsdag fra kl. 18:30 til 20:00. Det foregår i Gigantium. Find os i Hal 1, som er nede i kælderen.
Alle har mulighed for at træne med. Børn, unge og voksne. Kom gerne med venner eller familie, da det giver nogle sjove stunder.
Vi giver de første træninger gratis og herefter er kontingentet kun 250 kr. pr. halvsæson.

Planlagte event:
– Liga Vest 26. november 10:00 – 15:00
– Familie stævne 10. december 10:00 – 15:00

 Se meget mere på vores Facebook side FKF Fodtennis

Vi glæder os til at se dig/jer

På Fodtennis Danmark’s hjemmeside www.fodtennis.dk kan i læse meget mere om sporten. I FKF Fodtennis vil vi dygtiggøre os, så vi også bliver en  stærk klub inden for fodtennis, og kan spille lige op med de bedste hold i Danmark. Derfor søger vi hele tiden nye medlemmer, der mener de skal spille fodtennis.

Om du er mand eller kvinde, ung eller gammel, kan du altid spille fodtennis. Det er bare med at komme i gang og finde vejen hen til FK Fjordsiden.

Følg også med på hjemmesiden og de sociale medier: Facebook og Instagram for opdateringer og nyheder om Fodtennis i FK Fjordsiden.

Morten Petersen

Bestyrelsesmedlem

FKF Fodtennis i Aalborg

Aalborg Fodtennis starter her!

Har du spørgsmål eller andet, er du velkommen til at kontakte klubbens kontaktperson.
Vi glæder os til at se dig på banen og i klubben!