Hjørring Stilladsudlejning var FK Fjordsidens første sponsor. De hjalp klubben igang, med sponsorater til materialer og udlejning af TV tårn. Siden da har klubben og Hjørring stilladsudlejning styrket samarbejdet fra sæson til sæson, og idag er vi stolte af, at have Hjørring stilladsudlejning som hovedsponsor i klubben. Vi håber på et fortsat langt og stærkt samarbejde.

netIP er storsponsor i klubben, og ligger front til vores dame holds 1. holds trøjer. Fjordsiden og netIP startede samarbejde i starten af 2019, og har nu forlænget samabejdet hele 2020. 

Vi har fået ny tøjsponsor!
Det er med stor glæde, at vi nu har fået en aftale på plads med vores nye tøjsponsor Sportsmaster. Sportsmaster har mange gode fordele for en forening som os, og ud over det, er de utrolig skarpe til at levere det vi skal bruge til tiden. Vi håber på et samarbejde som vi kan styrke år for år!

I en Serie klub som FK Fjordsiden er det vigtigt at der altid står kolde øl klar i omklædningsrummet efter kamp og træning. Det er vores fantastiske leveringssponsor Faxe kondi garante for, og det nyder alle klubbens medlemmer godt af.  vi er taknemmelige for samarbejdet, og håber det fortsætter mange år frem!

Merchandise, skilte, tøj og meget mere, kan vi nu få trykket i fantastisk kvalitet hos vores nye Tryk og grafik sponser, One O One Print!

Nu kan vi i klubben fremadrettet glæde os over, at maden til diverse arrangementer og events når et fuldstændig fantastisk niveau, da vi nu har lavet et stærkt samarbejde med vores nye sponsor Bønkels!

B&E Stål A/S er ny sponsor i klubben, og det er vi meget taknemmelige over. Kvalitet på arbejdsmarkedet og kvalitet i fodbolden klubben mødes nu, og indleder et stærk samarbejde.

Samarbejdspartnere