Hjørring Stilladsudlejning var FK Fjordsidens første sponsor. De hjalp klubben igang, med sponsorater til materialer og udlejning af TV tårn. Siden da har klubben og Hjørring stilladsudlejning styrket samarbejdet fra sæson til sæson, og idag er vi stolte af, at have Hjørring stilladsudlejning som hovedsponsor i klubben. Vi håber på et fortsat langt og stærkt samarbejde.

netIP er storsponsor i klubben, og ligger front til vores dame holds 1. holds trøjer. Fjordsiden og netIP startede samarbejde i starten af 2019, og har nu forlænget samabejdet hele 2020. 

FK Fjordsiden og Sport24 startede samarbejdet i 2018, da Sport24 opkøbte klubbens tidligere tøj og materiale sponsor InterSport. Vi har siden da, haft et samarbejdet, som vi styrker år for år.

I en Serie klub som FK Fjordsiden er det vigtigt at der altid står kolde øl klar i omklædningsrummet efter kamp og træning. Det er vores fantastiske leveringssponsor Faxe kondi garante for, og det nyder alle klubbens medlemmer godt af.  vi er taknemmelige for samarbejdet, og håber det fortsætter mange år frem!

Merchandise, skilte, tøj og meget mere, kan vi nu få trykket i fantastisk kvalitet hos vores nye Tryk og grafik sponser, One O One Print!

Nu kan vi i klubben fremadrettet glæde os over, at maden til diverse arrangementer og events når et fuldstændig fantastisk niveau, da vi nu har lavet et stærkt samarbejde med vores nye sponsor Bønkels!

B&E Stål A/S er ny sponsor i klubben, og det er vi meget taknemmelige over. Kvalitet på arbejdsmarkedet og kvalitet i fodbolden klubben mødes nu, og indleder et stærk samarbejde.

Samarbejdspartnere