Fodbold i Aalborg

FK Fjordsiden - En Professionel Amatørklub

Søger du fodbold i Aalborg, så er FK Fjordsiden det helt rette sted til dig! Klubben blev etableret tilbage i 2017, af de 3 herre: Kristian Gasberg, Morten Petersen og Jonas Serup.
Klubben blev opført, fordi vi i Aalborg har manglet en klub, som sætter det sociale miljø i højsædet. Det er en af grundstenene hos FK Fjordsiden, hvilket vi har arbejdet målrettet udfra siden klubbens opførelse. Se klubbens historie her 

Vores “Catchphrase” er “En Professionel Amatørklub” fordi vi er en fodboldklub, der altid forsøger at lave et professionelt setup. Det er både overfor medlemmer, sponsorer og klubbens tilhængere, at vi arbejder ud fra dette værdi grundlag.

Foreningsliv i Aalborg

For dig der ønsker at finde en en forening for fodbold i Aalborg, så er FK Fjordsiden det helt rette valg. Vi har plads til alle mennesker, om du er herre spiller, dame spiller, eller om du er ung eller gammel, så har vi tilbuddet til dig. Der er også plads til dig, uanset om du har ambioterne om fodbold på højt niveau, eller blot nyde 3. halvleg i omklædningsrummet med gutterne eller gutinderne.

Vi har plads til ALLE

FK Fjordsiden tilbyder også rigtig meget ved siden af turneringsfodbold. Hvert år afholder vi et Sommer CUP hvor du kan stille et hold med veninderne, firmaet eller noget helt tredje. Der er ikke krav om fodbold kunnen, kun at du har humøret i top, og en lyst til at hygge dig, hvor fodbolden, øllerne og vennerne er i fokus.

Hver sæson holder vi både hold fester, opstarts fester og afslutningsfester. Vi afslutter året med en galla, hvor der er diverse kåringer af præstationerne i årets løb.

FK Fjordsiden har også plads til dig, som blot vil være en del af en forening, måske i et udvalg, omkring fester og aktiviteter, eller en plads ved bestyrelses bordet hvor de tunge beslutninger bliver taget. Kort sagt, så er FK Fjordsiden en klub der er kommet for at blive. Vi har et ønske og en vission om, at vi på sigt kan tilbyde fodbold til alle aldre i begge køn, og vil være en af de største klubber i Aalborg målt på medlemmer. Så har du lyst til at være med, så skal du blot tage kontakt til os, eller møde op på en af vores træningsaftener, så skal vi nok tage varmt imod dig.

Forza FK Fjordsiden