LILLA LØRDAG – EN KÆMPE SUCCES

Lørdag d. 2 juni afholdte FK Fjordsiden, for første gang i historien ”LILLA LØRDAG”, hvilket var en kæmpe succes! Dagen bød på 29 grader, øl/vand, is, chips, pølser, brød og konkurrencer med et hav af fantastiske præmier. Dagen startede ud med en serie 6 kamp, hvor modstanderen var 2. pladsen i gruppen, IF Haabet. Det blev desværre til et nederlag på 4-5 til hjemmeholdet, som ellers kæmpede bravt, selv om de hele 2. halvleg måtte spille med 11 mand på banen i det varme vejr, og til sidst endda med 10 mand.

Derefter var det damernes tur, som havde fået opgaven, at spænde ben for B52 oprykning til serie 1. Det blev dog desværre også her til et nederlag, selvom damerne flere gange var ved at reducere i kampen, men bolden ville desværre ikke ind over stregen.

Til sidst skulle det have været en serie 5 kamp mod Farsø/Ullits, men det blev i stedet til en skrivebords sejr, da modstanderen ikke mødte op. Efter de færdig spillede kampe, var der gang i konkurrence boden, hvor flere kom afsted med flotte præmier, såsom rødvin, sportstøj, tasker og diverse gavekorts.

Vi fra FK Fjordsiden, siger 1000 tak, til alle de fremmødte, og notere dette som en succes, der også vil blive afholdte mange år frem. Vi glæder os til at se jer alle igen næste år, og måske endda flere til.