NY CHEFTRÆNER TIL FK FJORDSIDEN 1. HOLD HERRE

FK Fjordsiden skifter ud på trænerposten, da Morten Petersen har valgt at stoppe og sætte fokus på rollen som sportschef og rollen som nybagt far til september.
Der skal lyde et kæmpe tak til Morten, der tog træner tjansen da Jan Bøggild Madsen desværre måtte sige fra efter kun få uger.

Morten Pertersen fortæller selv ”Det har været en stor fornøjelse at træne holdet i foråret, og se hvordan nye såvel som gamle spillere har udviklet sig. Og ikke mindst skabt et hav af gode resultater, som 5. runde i pokalen og oprykning til serie 4. Jeg vil gerne takke bestyrelsen for troen på mig, og takke alle spillere for deres engagement gennem hele foråret. Mit fokus bliver nu lagt på rollen som sportschef, da vi udvider antal hold i klubben. Og så bliver jeg far til september, og min lille prinsesse skal have sin far til rådighed når hun har brug for ham. Men jeg er stadig 100 % lilla, og FK Fjordsiden er og vil altid være min klub.”

Allerede kort efter hans valg om at stoppe som træner, gik jagten i gang for at finde en afløser. Og her har Morten været hurtigt til at finde den rette mand til at bringe mere succes til FK Fjordsiden.
Det er derfor med stor glæde at klubben kan præsenter Kristian Gasberg som ny cheftræner for Serie 4.
Sportschef Morten Petersen siger:” Kristian er det helt rigtige valg, da han kender klubben ud og ind, og har været med til sætte målsætninger. Kristian har stort kendskab til spillerne og spillestilen, og vil derfor nemt glide ind i rollen som træner. Kristian lægger støvlerne på hylden, og har fuldt fokus på udvikling af den enkelte spiller, samt skabe resultater i serie 4, hvor målsætningen er en topplacering. Vi ser meget frem til samarbejdet med Kristian.

Kristian Gasberg fortæller “Jeg er rigtig stolt og glad for, at få denne fantastiske mulighed i klubben. Lige siden jeg startede min træner karriere for snart 10 år siden, har det været en stor drøm for mig, at træne senior fodbold. Jeg har i foråret selv spillet i klubben, og kender alle gutterne godt, og ved hvad de kan levere og udrette. Det gør det kun endnu mere spændende for mig, at påtage denne stilling i klubben, hvor jeg vil matche mine kompetencer som træner, med det fantastiske potentiale mange af spillerne i klubben besidder. Jeg glæder mig utrolig meget til første træning, og til at komme igang med, at forme den trup, som skal sørge for en topplacering i den spændende Serie 4 pulje vi er havnet i.”

Klubben er meget glade for at have en træner på plads, og kan nu begynde at se frem mod et spændende efterår. Alle 3 senior herrer hold skal præsterer i efteråret, og vi har høje forventninger. Så der er alt mulig grund til at følge FK Fjordsiden, og ligger der en fodbold spiller gemt i dig, eller du mangler nye udfordringer, er der altid plads til alle i klubben.

Fk Fjordsiden er kommet for at blive og hos os er ingen vigtigere end klubben, men alle er vigtige for klubben.

Følg os i efteråret på hjemmesiden, facebook, instagram eller youtube.