OPRYKNING TIL SERIE 3

Da dommeren fløjtede for sidste gang i fløjten søndag d. 14 oktober, betød det endnu 3 point på kontoen til FK Fjordsidens Herre Serie 4, hvilket betød oprykning til Serie 3. FK Fjordsiden blev nemlig denne dag sikre pulje vindere, da de for 11 gang gik fra banen med 3 point, og nu lå 12 point over 2. pladsen med 3 runder igen. Kampen der sørgede for oprykning var mod Vejgaard på hjemmebane i 20 grader midt i oktober måned, som endte med ciffrene 5 – 2 til hjemmeholdet. Det var et solidt punktum på en fantastisk sæson.

FK Fjordsiden træner Kristian Gasberg fortæller:
Det har været en sand fornøjelse at stå i spidsen for holdet i denne sæson, hvor vi har udvist høj klasse og overlegenhed i alle kampe. Vi har hver gang vist at vi er bedre teknisk, taktisk og mentalt end modstanderen, hvilket oftest giver resultater. Vi har vist at vi har en bred trup, som kan spille på kryds og tværs af hinanden, hvor flere har udmærket sig på forskellige positioner i løbet af sæsonen, og hvor det ikke kun er en mand der har stået for alle mål og assist, men i stedet et helt hold der har leveret resultaterne hver gang. Jeg er som træner stolt, glad og tilfreds, og ser frem mod eventyret der begynder i Serie 3 næste sæson.

Sportschef Morten Petersen siger:
Det er høj klasse, at vi allerede på nuværende tidspunkt i klubbens levetid, levere så suveræne resultater og præstationer, at vi allerede nu med stor overlegenhed rykker i Serie 3. Det går i tråd med klubbens visioner og ambitioner, om at skulle op gennem rækkerne, og slåse om top placering i rækkerne til følge. Vi i klubben glæder os over resultatet, og ser frem mod næste sæson i Serie 3.