Så er vi igang

Efter en lang kold vinter, har FK Fjordsiden fået nye baner og nye hold. Adressen hedder fremover
Scoresbysundvej 5 i Aalborg Øst, og her har vi indgået en aftale om at holde til.

Med stor forespørgsel er det lykkedes os at etablere en dame senior afdeling hen over vinteren, og med stor ros til de piger der har meldt sig ind, er det nu lykkedes os at tilmelde et 7-mandshold også. Ligeledes på herrer siden har der været stor tilgang, hvilket har betydet tilmelding til serie 6 også.

Så det har været en forrygende vinter i klubben, og det betyder et fantastisk år 2018 vi har i vente. Klubber holder stor fokus på det sociale i de to afdelinger såvel som på tværs af køn. Det er klubbens klare ambition at fastholde dens medlemmer såvel som få nye og vokse som klub.

På damesiden er det som nævnt lykkedes at etablere to senior hold. Takket være pigerne selv, har de fundet spillere og finder stadig. Det er kæmpe indsats og nu vil klubben sørge for, at disse får den bedste behandling. Alene kontingentet på 600,- halvårligt som inkluderer en træningstøjspakke, har klubben ansat en yderst kvalificeret træner i Per Kjær. Der er nye bolde, nyt spillertøj og meget mere. Damerne træner mandage og onsdage fra 18.30-20- 00 og nye medlemmer er altid velkommen til at komme og prøvetræne.

Herrerne fik ikke de bedste resultater i efteråret, men har bibeholdt en plads i Serie 5. Og med stor tilgang, er målsætning nu oprykning. Den store tilgang har betydet, at klubben har tilmeldt et Serie 6 hold, så alle får mulighed for at spille. Også her er kontingentet 600,- som inkluderer træningstøj og klubben har i foråret ansat A-licens træner Morten Petersen som træner, efter Jan Bøggild Madsen måtte stoppe af personlige grunde.

FK Fjordsiden har en lang række tiltag i 2018, og det kan derfor varmt anbefales at følge klubben på facebook og hjemmesiden www.fkfjordsiden.dk. Desuden lancerer klubben sin egen YouTube kanal i april der skal give folk rundt om et indblik i klubben, samt highlights fra kampe. Som prikken over I’et, kan klubben også følges på Instagram fra april, hvor der ligeledes bliver lanceret en side.

Har du interesse i at spille i FK Fjordsiden eller bidrage med det du kan, er du altid velkommen til at kontakte sportschefen eller bestyrelsen.

Er du sponsor eller andet, der ønsker at støtte klubben, er du mere end velkommen til at kontakte sponsorafdelingen.

Sportschefen kan kontaktes på mp@fkfjordsiden.dk eller 2570 1913.
Sponsor udvalget kan kontaktes på sponsor@fkfjordsiden.dk eller 2570 1913
Bestyrelsen kan kontaktes på bestyrelse@fkfjordsiden.dk eller 2750 3713

Mange sportslige hilsner
FK Fjordsiden bestyrelse