FK FORDSIDEN SKRIVER LANG KONTRAKT MED DAME-TRÆNER

Det er med stor fornøjelse, at FK Fjordsiden har forlænget kontrakten med dame cheftræner Per Kjær.
Efter Pers store arbejde i foråret, ikke kun på banen men også udenfor, var sportschef Morten Petersen ikke et sekund i tvivl om, at Per var manden til fremtiden.

Morten siger:” Det er helt fantastisk at have en mand som Per i klubben. Ikke alene yder han et kæmpe stykke arbejde med pigerne, men han giver altid en hånd med uden for banen, når klubben har arrangementer. Derfor var vi ikke i tvivl om, at Per skulle blive her, og det var med stort smil på læberne, at Per kunne forlænge sin kontrakt frem til juni 2020. Det at have Per på kontrakt i så lang tid gør, at vi nu kan sætte endnu mere fokus på udviklingen af dame senior fodbold i klubben, men også kan fokuserer på udviklingen af unge spillere.”

Per vil få rollen som cheftræner for dame 1. hold, som gennem det næste års tid skal sikre damerne oprykning. Med det fokus, er klubben på jagt efter en træner til dame 2. hold, så vi sikrer den optimale udvikling og trivsel i dame-afdelingen.

Per fortæller her om sin chance i FK Fjordsiden: “Jeg fik chancen for at være med i et nyt og i Aalborg revolutionært projekt for ca. et halvt år siden, og har nydt det lige siden. Vi gik fra 5 piger til over 30 på kun 6 måneder. Jeg nyder hver eneste træning, pigerne fungere fantastisk socialt og er nysgerrige på at lære mere.
Og jeg vurderer at der er potentiale til noget stort, og med tiden, vil resten af Aalborg også vurdere det sådan, da alle behandles lige, om du er pige eller dreng, mand eller kvinde, alle får samme behandling i klubben. Jeg glæder mig til vi kommer op i rækkerne, og gør kvinde/pige-fodbold mere attraktivt i Aalborg.”

Så der er ingen tvivl om, at FK Fjordsiden går all-in på pige/dame fodbold i fremtiden. Så ligemeget om du tænker ny klub eller aldrig har spillet før, er der plads til alle i FK Fjordsiden.
Der trænes hver mandag og onsdag på Scoresbysundvej 5, og du er mere end velkommen til at kontakte klubben hvis du ønsker at prøvetræne eller starte op.

Vi ønsker Per alt mulig succes i klubben, og ser frem til nogle fantastiske år.