Ny træner til Serie 5

FK Fjordsiden kan med glæde præsentere ny træner for klubbens ambitiøse Serie 5 hold.

Klubben har valgt at ansætte Morten Budtz Bethelsen, der oprindelig kommer fra fyn, men som de seneste år har studere idræt i Århus.
Sporschef Morten Petersen mødte i Januar Morten Budtz, da de gennem foråret var på kursus sammen.

Sportschefen udtaler: “Det er med stor glæde at vi har skrevet en kontrakt med Morten. Han er uden tvivl den rette person, der i tæt samarbejde med klubbens Serie 4 træner og undertegnet, kan sikre spillernes udvikling, samt en top placering i Serie 5. Morten indgår derfor i et stærkt træner team, og der er store forventinger til ham”

FK Fjordsiden har derfor sat målet i Serie 5, som lyder på en top-2 placering, og meget gerne med oprykning til følge. Dette er et mål der falder i god jord hos den nye træner, der her fortæller om valget at FK Fjordsiden som hans første klub i det nordjyske:

“Hvorfor jeg valgte FK Fjordsiden: Jeg hørte og læste om FK Fjordsiden første gang tilbage i januar måned, og fik dengang tilbuddet om at spille for Fjordsiden, da jeg fortalte sportschefen, at jeg manglede en ny klub at spille for i efteråret. En måneds tid senere fik jeg en slem knæskade. Men grundet den skade og den stadig meget store interesse for at komme til klubben, tog jeg en beslutning om at søge jobbet som cheftræner for 2. holdet (serie 5).

Det der tiltaler mig ved FK Fjordsiden, er deres tankegang om at være en professionel amatørklub. Det er de store ambitioner, det set-up, de er igang med at bygge op, det utrolig spændende projekt, det fælleskab de samtidig har kunne skabe på lidt over 1 år, og at det er en helt ny klub/nyt projekt, som gjorde, at jeg ikke kunne sige andet end ja til jobbet.”

Klubben byder Morten Budtz varmt velkommen, og ser frem til en succesfuld periode.
Der er trænings opstart mandag den 23. juli kl. 18.30, og til alle gamle såvel som nye spillere, ser vi frem til at møde jer efter en dejlig lang varm sommer.