Fodtennis i Nordjylland

FK Fjordsiden kan nu kalde sig den første klub i Aalborg og Nordjylland, der starter fodtennis op. Dette kommer til at gå under navnet “FKF Fodtennis”. Sporten er en af de hurtigst voksende sportsgrene i Danmark, det er helt naturligt for Fjordsiden at starte sporten op. FK Fjordsiden er selv en hurtigt voksende forening.

Hen over efteråret og vinteren, har Fjordsiden været i tæt dialog med Fodtennis Danmark. Det er i fællesskab lykkedes at skabe midler gennem DIF fonden og Nordea Fonden. Det er nu en unik mulighed for alle i det nordjyske, der har interesse/eller kunne have interesse indenfor fodtennis. Du kan nu starte op hos FKF Fodtennis i Aalborg.

Læg alle følelser for fodbolden til side, og start et nyt fællesskab for fodtennis i FK Fjordsiden. Der kommer her et par vigtige datoer, som endnu er uvisse, grundet Covid-19. Vi er optimister og vil derfor uddanne de første trænere og dommere for fodtennis i klubben. Derfor er der virtuelt uddannelse for nye dommere og trænere torsdag den 4. februar fra 18:30-21:30.
Alle der kunne tænke sig at prøve kræfter med sporten, kan kontakte klubbens kontaktperson Morten Petersen for mere info. Han kan fanges på mp@fkfjordsiden.dk eller på 25701913.

Der vil efter planen afholdes fysisk træner og dommer uddannelse lørdag den 6. februar kl. 11:00-14:00, som er afsluttende for din uddannelse. Det er ikke kun interne i FKF der kan deltage her, da fodtennis og fodbold er hver sin sport. Derfor kan alle melde sig til fodtennis i FK Fjordsiden.

Formålet med sporten er, at bredde interessen og aktiviteten i Fodtennis Danmark, så man også får en liga i Jylland. Med håbet om, også at få sine sin egen liga i nordjylland. I kan læse meget mere på Fodtennis Danmark hjemmeside www.fodtennis.dk eller på www.fkfjordsiden.dk. Du kan også følge os på facebook FKF Fodtennis

Træning og officiel opstart på fodtennis i FK Fjordsiden forventes medio eller ultimo februar. Datoerne afhænger af myndighedernes restriktioner, da klubben følger disse meget nøje.

Vi håber at se mange til fodtennis i FK Fjordsiden og byde jer velkommen i et stærkt sammenhold og fællesskab. Der er allerede planer om træningslejre, turneringer og stævner og meget mere, hvis du bliver en del af FKF Fodtennis.