Godt nytår!

FK Fjordsiden vil gerne ønske alle et rigtig godt nytår! Vi vil her fortælle om et vildt spændende år klubben går i møde.
Året 2021 bliver et af det vildeste år for Fjordsiden, da en hård frivillig arbejdsuge virkelig gav pote. Klubben hentede nogle flotte beløb hjem til opstart af fodtennis og ligeledes nogle corona hjælpemidler. Det lykkedes klubben at hente nye sponsorer og forlænge med eksisterende. 

Vi vil gerne fortælle, mere om alle de ting der sker i klubben, derfor har vi fået ny struktur på de sociale medier. Det betyder at i fremover kan følge meget mere med i klubbens aktiviteter.

Endnu en af de spændende nyheder er, at vi i foråret for alvor starter motionsfodbold for alle.

Klubbens fundament som er fodbold for alle, starter også op. Her er alle nuværende, gamle og nye medlemmer meget velkommen.

Alt i alt er det nye år startet helt fantastisk. Nu mangler vi bare at der kommer styr på Covid-19, så vi for alvor kan vise, at vi er en af Danmarks allerbedste klubber, har de allerbedste medlemmer og virkelig kan vise vi er en klub i udvikling.

Så følg med på hjemmesiden, Facebook og Instagram, hvor der fremover vil komme masser af nyheder, festlige indslag og du/I kan komme meget tættere på klubben.

Endnu engang et godt nytår. Vi ses i FK Fjordsiden.