Godt nytår!

FK Fjordsiden ønsker alle et godt nytår!

Vi skyder 2020 igang med en masse nye ændringer bl.a. en helt ny hjemmeside, nye trænere og standerhejsning d. 25 januar.

Vi har i klubben haft travlt i vinterpausen, hvor forberedelserne til det nye kalenderår har fyldt en del. Klubben har skrevet nye trænerkontrakter på alle hold, både på dame siden og herre siden. Vi åbner ballet lørdag d. 25 januar kl. 12.00 med standerhejsning hvor ALLE er hjertelige velkommen. Vi træner en time nede på banerne, hvor nye trænere og spillere bliver budt velkommen, hvorefter vi slutter af oppe i klubhuset med lidt varmt mad til alle.

Herefter trænes der hver mandage og onsdage fra 18.30 – 20.00.

For dig der ikke kender FK Fjordsiden, så er vi en fodboldklub som har plads til alle! Både dig, som elsker hygge, 3. halvleg i omklædningsrummet med en kold øl i hånden. Eller dig som ønsker at spille 1. holds fodbold på højt niveau, som har ambitionerne placeret det rette sted. Hvis du ønsker at vide mere, er du mere end velkommen til at tage fat i klubbens Sportschef Kristian Gasberg, enten på mail: kg@fkfjordsiden.dk eller mobil: 22 38 64 62.