Ny 1. holdstræner til FK Fjordsiden

FK Fjordsiden har skrevet kontrakt med ny træner til klubbens 1. hold herre.
Der er dog her tale om en gammel kending, da det er klubbens tidligere 1. holds træner, som rykkede dem op fra Serie 5 til Serie 4, nemlig Morten Petersen.

Fjordsiden har ikke haft et resultatmæssigt godt 2019, da det desværre blev til nedrykning fra Serie 3, men det ændre ikke i klubbens ambitioner og ønske om, at være en klub hvor der er plads til alle spillere, både dem der gerne vil fremad i rækkerne, og dem der blot ønsker at spille fodbold på hygge niveau.

Sportschef Kristian Gasberg siger.

Kristian “Da vi i klubben stod og manglede en 1. holdstræner og Morten Petersen meldte sig klar, var der ingen tvivl, om at dette er den bedst mulige løsning for Fjordsiden. Det har derfor gjort mit job som sportschef nemt på dette punkt, da jeg med det samme gik i dialog med Morten Petersen om rollen, som klubbens 1. holds herre træner.

Det er vigtigt for klubben, at vores 1. holdstræner, forstår at det sociale aspekt, og 3. halvleg er så vigtigt for, at vi fastholder den fantastiske kultur vi i klubben har fået skabt. Morten var selv med til at skabe den, i klubbens spæde tid, så jeg er derfor ikke i tvivl om, at han kan påtage denne rolle, og gøre et fremragende stykke arbejde”

Morten var klubbens træner tilbage i foråret 2018, og han kommer her med nogle ord på, hvorfor han måtte træde fra rollen som træner, samt hvorfor han igen har knyttet støvlerne, og gør sig klar til en sæson på sidelinjen i stedet for bolden mellem benene indenfor de hvide streger.

Morten “Jeg valgte tilbage i 2018, at gå fra som klubbens 1. holdstræner, da jeg blev far i efteråret til min skønne lille datter. Siden da har jeg savnet at få træner hatten på igen, og med muligheden for at træne denne spændende, bredde- og kvalitetsfyldte trup, så kunne jeg ikke lade muligheden passere. Jeg ser derfor frem til en sæson med disse fantastiske fodboldspillere, hvor det vigtigste for mig, er at vi styrker klubkulturen, og får så mange herrespillere ud på græsset i lilla trøjer.”

Klubbens sportschef Kristian Gasberg ligger heller ikke skjul på, at drømme scenariet til efter sommer er, at klubben igen vil være at finde i Serie 3 rækkerne, men fastholder, at det ikke er det vigtigste for klubben til foråret. Han tilføjer derfor:

Kristian “Det er ingen hemmelig, da Jonas Serup, Morten Petersen og jeg i 2017 startede klubben, havde store ambitioner om at rykke op gennem serierækkerne hurtigst muligt, da vi gerne vil se Fjordsiden kæmpe med, der hvor det er allersjovest. Det er dog vigtigere for klubben at vi når de ambitioner sammen, så Morten er ikke ansat med det mål om, at rykke op fra Serie 4, men i stedet ansat med målet om, at styrke klubkulturen, sørge for at få alle med, og arbejde med den spillestil vi i klubben har arbejdet med siden 2017.”

Tydelighed i spillestil, engagement og spilleglæde, er nogle af de ord Morten Petersen, selv har observeret på sidelinjen hen over det seneste år, hvor han selv har været sportschef i klubben. Han er derfor også meget stålsat på det fokus, han i samarbejde med klubben har sat til foråret:

Morten “Spillestil og selvtillid er 2 ord, jeg tildeler nøgle status for denne sæson, vi skal tilbage til de gode takter, både på træningsbanen og til kamp. Jeg vil derfor arbejde tæt sammen med klubbens 2. holdstræner for at danne rammerne om en fælles spillestil i mellem holdene, så vi på den måde styrker begge hold. Der skal ikke være stor forskel på spillestilen, uanset om man spiller med 2. holdet den ene weekend og med 1. holdet den næste. Vi skal skabe de gode relationer mellem spillerne på banen, og sørge for, at alle kender aftalerne, så vi ved hvordan vi spiller. Jeg vil gerne se, at vi til den kommende sæson lærer at stå stærkt defensivt, uden bolden, og være sikker i bolden når vi har den på egne fødder. Vi skal ikke være kedelige med bolden, men vi skal heller ikke sparke bolden hurtigst muligt ind i feltet. 

Alt i alt ser jeg frem til en fantastisk sæson, og jeg glæder mig til at komme igang!”

FK Fjordsiden starter sæsonen op igen lørdag d. 25 januar, hvor klubben holder standerhejsning kl. 12.00 – Alle er velkommen!