Hovedsponsor i FKF

Det er med stolthed og kæmpe smil på læberne, at vi idag kan annoncere vores forstærket samarbejde med vores altid fantastiske sponsor og samarbejdspartner Hjørring Stilladsudlejning. Vi kan nu kalde Hjørring Stilladsudlejning for HOVEDSPONSOR i FK Fjordsiden.

Jens Pedersen og Hjørring Stilladsudlejning har siden klubbens spæde tid tilbage i sommeren 2017, været sponsor og samarbejdspartner i Fjordsiden. Da vi begyndte vores rejse sammen sponsorerede Hjørring Stilladsudlejning materialer til klubben,  så vi for alvor kunne komme igang. Hjørrings Stilladsudlejning har også altid stået klar med udstyr til hjemmekampe. Det har været alt lige fra stilladser og elektroniske lifte til opsatte TV tårne på Visse Stadion. Dette har gjort det muligt for klubben, at optage hjemmekampene på kampdage og events.

Siden vi første gang skrev kontrakt med Jens og Hjørring Stilladsudlejning, har vi år for år styrket samarbejdet. Hjørring Stilladsudlejning er derfor nu front på 1. hold Herrernes spilletrøjer samt hovedsponsor i klubben.

Vi håber på endnu flere gode nyheder relateret til det fantastiske samarbejde mellem FKF og Hjørring Stilladsudlejning!

Kunne du også tænke dig, at blive sponsor i FK Fjordsiden, så tag kontkat til Morten Petersen på telefon: 25 70 19 31 eller mail sponsor@fkfjordsiden.dk

Du kan også læse nyheden, da FK Fjordsiden og Hjørring Stilladsudlejning fejrede 1 års jubilæum for samarbejde tilbage i august 2018 – Læs nyheden her