FK Fjordsiden oprykning til Serie 3

Så lykkedes det herrerne fra FK Fjordsiden at vinde direkte oprykning til Serie 3. Der blev kun spillet 13 ud af de 14 kampe, grundet Covid-19. Ligemeget var det, da de lilla klædte, var suverænt isoleret på rækkens 1. plads, derfor en sikker vinder af puljen.

Det startede helt kanon for Fjordsiden, der tromlede derudaf med sejre. Flot spil, sammenhold og masser af spilleglæde, resulterede i sejre, at de første 5 kampe blev vundet, i overbevisende stil.
Et bump på vejen kom der hjemme mod LKB/Gistrup, der ville det anderledes for Fjordsidens succes, og man tabte kampen 0-2. Der skulle dog kun gå 7 dage før herrerne havde rejst sig, og slog en anden stor konkurrent på udebane. En hæsblæsende uge og meget emotionelt, men ikke mindst var Fjordsiden på rette kurs igen. 

Det var kun Aalborg Chang der tog point fra os de sidste 6 kampe. Med masser af fighter vilje og sammenhold blev de sidste kampe hævet hjem med maximum point. Det stod derfor klart, at vi nu havde genvundet oprykning til Serie 3.

Sammenholdet er det stærkeste element i klubben, tilføjer man en portion talent og kvalitet, får man solide og stærke seniorhold. Dette skal vi som klub fortsætte med, når niveauet fremadrettet hedder Serie 3.

Næste sæson i Serie 3

Næste sæson står klubbens 1. hold herrer over for en stor mundfuld, når niveauet hedder Serie 3. Niveauet stiger, og der kræves mere af hver enkelt spiller. Heldigvis er der masser af materiale at arbejde med, og mange af spillerne har udvist stor fleksibilitet. Det gør det både nemt og svært for cheftræner Morten Petersen at vælge de 14. bedste.

Klubben holder en velfortjent vinterpause, og bakker op om Covid-19 restriktionerne. Vi vender stærkt tilbage i 2021, hvor der er opstart i januar, både for Herrer Serie 3 og Herrer Serie 5.

Klubbens bestyrelse og alle bagved FK Fjordsiden, ønsker drengene kæmpe tillykke med oprykningen til serie 3.