Ny cheftræner

FK Fjordsiden har op til den nye sæson, skrevet kontrakt med ny cheftræner til klubbens 1. hold herre. Valget er faldet på Thomas Bjerregaard, som ud af flere
interesseret, blev det rette valg til klubben.
Sportschef Morten Petersen siger.

Morten; ”Thomas kommer med et fremragende CV, og med hans unge alder, passer han godt til klubben. Tilbage i 2018 fik han sin A-licens, som viser hans engagement, og ambitioner for trænerfaget.”

På de blot 21 måneder klubben har eksisteret, mønstre man nu allerede +60 herre spillere. Der er allerede nu begyndt at vokse en kultur i klubben, hvor der både er plads til bredden og ambitionerne individuelt, på de forskellige hold Det har derfor også været en faktor for klubbens trænervalg fortæller Morten.

Morten; ”Klubben har ambitioner, og med en ung træner, kan der gemme sig mange år med succes, både på resultater, men også i det sociale spektrum.”

Morten ligger dog ikke skjul på, at klubbens ambitioner også er vigtige, det har derfor også haft stor betydning på valget af Thomas. Han har erfaring på flere forskellige niveauer, både som ungdomstræner, Seniortræner og med et sideløbende job hos DBU.

Hvis man spørger Morten, er rollen som klubbens cheftræner en stor rolle, som Thomas, med sin person kan varetage.

Morten; ”Thomas kan bidrage med sine mange år som træner, og hans sideløbende job hos DBU, hvor han medbringer stor erfaring. Thomas har en vigtig rolle, som klubbens 1. holds træner, hvor han både skal skabe resultater, og samtidig være bindeleddet til de andre herrehold i klubben.”

Thomas har tidligere været cheftræner i Storvorde, og har nu påtaget sig rollen, som FK Fjordsidens nye cheftræner. Spørger man Thomas, hvorfor valget faldt på FK Fjordsiden, var det den sociale del, der havde en stor rolle. Han fortæller her, hvorfor han ikke var i tvivl om, at FK Fjordsiden var det rette valg for ham.

Thomas; ”FK Fjordsiden er en spændende størrelse, da jeg snakkede med Morten første gang, var jeg ikke i tvivl om, at projektet her var noget for mig. Jeg elsker fodbold, og det at vinde kampe er vigtigt for mig, men det er ligeså vigtigt at det sociale er i fokus. Det må man sige, at det er i FK Fjordsiden, hvor man ikke skaber opdeling i klubben, men i stedet samler alle på kryds og tværs.”

Ambitionerne i klubben er høje, både på dame- og herresiden er der fokus på, at komme op gennem rækkerne, og skabe stabilitet i de højere rækker. Det er derfor også med til at lægge ekstra pres på trænerne i klubben, Thomas har sagt ”ja” til opgaven, og det der følger med, og mener selv at presset blot er med til, at motivere ham yderligere.

Thomas; ”Klubben har ambitioner, og det er der ingen tvivl om, jeg arbejder ikke ud fra et ønske om oprykning, men i stedet ud fra de spillere jeg har at arbejde med. Niveauet i klubben er højt, og jeg er sikker på, at vi allerede i foråret kan skabe store resultater. Vi har i foråret haft stor fokus på, at prøve en masse forskelligt, både med flere spillere og opstillinger. Det er klart, at vi først nu skal til, at opbygge en kontinuerlighed i truppen. Hvordan spiller vi? Hvem spiller hvor? Er nogle spørgsmål, som bliver besvaret i løbet af sæsonens første kampe, og derefter bygger vi på.”

Et nyt år og en ny sæson står for døren, og allerede på søndag kl. 13.00 på hjemmebane går det løs. Når FK Fjordsiden tager imod Nørresundby, som vandt deres første kamp, hjemme mod Nørholm. Klubben, spillerne og træneren ser frem til, at få skudt sæsonen i gang.

Thomas; ”Jeg glæder mig utrolig meget til, at komme i gang. Ovenpå en god opstart med en masse træning og træningskampe, er det altid fedt, at få skudt sæsonen i gang, og vise arbejdet i tabellen.”

Klubben byder Thomas varmt velkommen, og ser frem mod mange gode sæsoner på grønsværen.