Træningsopstart januar 2019

Så starter endnu et kalender år i FK Fjordsiden.
Nu på lørdag den 26. januar, starter klubbens damer såvel som herrer træning.
Kl. 11:00 går det løs, og her står den nye herre træner Thomas Bjerregaard klar til at skyde foråret igang, På dame siden indleder træner Per Kjær årets første træning.
Efter en god times træning, vil der blive serveret lidt mad og drikke.

Efterfølgende vil der være træning for herrer spillere, hver mandag og onsdag kl. 18:30 og for damerne hver mandag kl. 18:30.

Alle nuværende medlemmer er meget velkommen, men også nye er mere end velkommen.
Om du har spillet fodbold før, eller gerne vil igang, er FK Fjordsiden det helt rette valg.

Vi har 2 Senior dame hold, som er i rivende udvikling, og derfor satses der på oprykning til Serie 1. Også bredden har stor fokus i klubben, og derfor byder vi altid nye medlemmer velkommen.

På herre siden har vi 3 senior hold, med et Serie 3 og 5 der begge skal spille med i toppen af deres rækker, og et Serie 6 hold der har fuld fokus på glæden ved fodbold. Også på herre siden er der stor fokus på det sociale og nye medlemmer er mere end velkommen.

Så hvis du leder efter en ny klub, eller blot vil forsætte de gode stunder i FK Fjordsiden, så er det på lørdag kl. 11.00 på Scoresbysundvej 5 det hele foregår.

Har du spørgsmål eller andet, er du velkommen til at kontakte sportschef Morten Petersen på mp@fkfjordsiden.dk eller mobil 2570 1913.

Vi håber at se gamle såvel som nye medlemmer, til endnu et godt Fjordsiden år.

Sportslig hilsen
FK Fjordsiden bestyrelse