Hele Danmarks frivillige

Det er med stor fornøjelse at FK Fjordsiden kan præsentere en ægte ildsjæl, der i efteråret også blev tildelt DBU og Arbejdernes Landsbanks prisen som “Hele Danmarks frivillige 2020”.
Medstifter af klubben, Morten Petersen, der en sommeraften i 2017, var én af de tre herrer der sad over en kold øl og et spil FIFA, der i stedet endte med at de stiftede en klub, vi i dag alle kender som FK Fjordsiden. Læs hele historien om klubbens oprindelse her.

Siden den aften, har Morten ydet meget mere end man kan forvente af en klub person. Det er også derfor bestyrelsen valgte at indstille ham til den flotte pris, som hele Danmarks frivillige. Morten har gennem årene påtaget sig stort set alle de opgaver en klub har at byde på. Alt lige fra bestyrelsesmedlem, sponsoransvarlig, spiller, træner, spillende træner, sportschef, cafeteria driften, opkridtning af baner, materialeansvarlig og  meget mere.

Der er ingen tvivl om, at denne klub betyder meget for Morten. Det han har været med til at skabe, i samarbejde med alle medlemmerne, taler sit tydelige sprog.
Morten udtaler selv:” Da jeg i 2017 var med til at stifte FK Fjordsiden, havde jeg kun drømt om, hvor vi står i dag. At jeg skulle vinde en pris som hele Danmarks frivillige, havde jeg i min vildeste fantasi ikke troet. Et kæmpe tak til alle tidligere og nuværende medlemmer, for at være en del af en vild rejse. I har alle været med til, at gøre det til en fest at være en del af FK Fjordsiden”.

Mortens egne ord ovenpå prisen

Morten besidder mange opgaver i klubben, og er derfor en fantastisk vigtig ildsjæl i klubben. I september 2018, kom hans datter Emma til verden, her troede vi alle at han ville trække sig lidt tilbage. Men heldigvis for klubben, var dette ikke tilfældet. Frisk luft er godt for de små børn. Allerede 14 dage efter Emma blev født, var hun med til sin første Fjordsiden kamp, da far skulle spille.
Selv siger Morten:”Der har været rigtigt god opbakning hjemmefra, og det har gjort det nemmere at bruge alle de timer i klubben. Vi er ikke altid enige derhjemme når der er 3 Fjordsiden kampe i weekenden, men oftest vinder jeg den kamp. Det resultere så også i, at jeg må lave mere derhjemme.”

FK Fjordsiden går en lang og lys fremtid i møde. Vi ønsker endnu engang Morten stort tillykke med prisen som “Hele Danmarks Frivillige 2020”.

Bestyrelsen